beauceron-dupredubaron.nl
Onze honden

 

 

 Clair

Kampioen Cora Alita Admirable Chien (Clair)

Geboren 30-03-2012

M: Kampioen Alita x V: Kampioen Borduval des onze Hermines

HD-A  ECVO vrij (2016)

MAG test geslaagd, Cotation 3

Gehoorzaamheid, Zorghond bij de GGzE

 

 

Marco 

Amou du Pré du Baron (Marco)

Geboren: 22 april 2015

M: Kampioen Cora Alita Admirable Chien x V: Ipsos de Montclea

HD-A

ED vrij

 

Onze GVR. Grote Vriendelijke Reus. Marco vindt alles en iedereen leuk. Hij wordt graag aangehaald en geknuffeld door iedereen. Marco heeft daardoor ook niet echt een baas. Hij is echt van ons samen.

Het was een hele uitdaging om te vinden wat wij en hij beide leuk vonden. Gehoorzaamheid was namelijk niet echt zijn ding. Hij deed alle oefeningen een keer heel braaf en bij de herhaling ging hij op zijn bil zitten en ons aankijken met een blik van; maar baasje dat heb ik net ook al gedaan. Daar hij altijd losloopt en dan sociaal is en goed luistert, hebben we besloten hem niet meer naar de gehoorzaamheidstraining mee te nemen.

Met Marco hebben we het speuren ontdekt. Hij heeft een goede neus en gebruikt deze graag. Daar hij heerlijk relaxed is in alles wat hij doet is hij heel fijn controleerbaar in tempo bij het speuren. Erg fijn want het is een heer van bijna 50 kilo. Hij werkt de sporen met grote nauwkeurigheid uit. Vooralsnog is dit recreatief, maar wie weet gaan we richting certificaten werken.

 

 

Voor altijd in onze gedachte

Shanny

 

Royke

 

Chloé

 

 

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Dit is een verplicht veld